Månadens SPA tips

Ta del av fina erbjudanden! Denna månad ger vi 200 kronor rabatt på nedan sköna behandlingar. Varmt välkomna till en njutfull spastund.

 Klassisk ansiktsbehandling 60/80 min - 825/995 kr - 200 kr

En ansiktsbehandling för alla hudtyper. Den inleds med en grundlig rengöring och hudanalys. Det ingår även peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage samt ansiktsmask och avslutande crème. Vi skräddarsyr produkter efter dina behov. Vid 80 min ingår även plock och färgning av bryn.

NYHET! ECO Klassisk ansiktsbehandling 60 min - 825 kr - 200 kr

En ekologisk ansiktsbehandling för alla hudtyper. Den inleds med en grundlig rengöring och hudanalys. Det ingår även peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage samt ansiktsmask och avslutande crème. Vi skräddarsyr produkter efter dina behov. Vid 80 min ingår även plock och färgning av bryn. Vi använder oss av helt naturliga, ekologiska produkter som är näringsrika och snälla mot huden och miljön.

NYHET! ECO Chokladinpackning 80 min - 1195 kr - 200 kr

En ljuvlig behandling för chokladälskaren! I behandlingen ingår skrubb och inpackning för hela kroppen med en mörk chokladskrubb, en ansiktskur med chokladpeeling och mask och som avslutning blir du insmord med en vit chokladlotion.