Lunch

Varje söndag serverar vi nu vår beprövade sopplunch mellan 13.00-15.00. Den innehåller 2 olika soppor, lax eller kyckling, sallader, ostar, smör och bröd. Kaffe ingår också. Perfekt efter skidturen eller cykelrundan.Pris 145 kr.

Vår lunch dukas upp i bufféform för att ge er möjlighet att njuta av måltiden i egen takt och lägga på tallriken det som faller er mest i smaken. Den innehåller flera olika sallader och grönsaker mestadels från våra egna trädgårdar. En dagens sallad som i sig är en egen måltid. Sillbordet består av fyra olika sillar med potatis. En soppa finns alltid till salladerna eller som egen rätt med lite bröd och varför inte några tomater från Högbo. Bakom den varma buffén står kockarna och svarar på frågor om de tre övriga varmrätterna; en fisk, en kötträtt och en vegetarisk. Efter det är dags för lite ost från vårt eget ysteri, tre sorter med lite marmelad och bröd. Avslutningsvis hämtar ni kaffe eller te och en liten mumsbit från konditoriet.

På Högbo Bruk odlar vi det mesta av våra grönsaker i egna växthus, precis runt hörnet vid hotellet. Håll utkik efter symbolen ”Made in Högbo” som markerar våra egenproducerade produkter.

För lunchgäster som ej bor eller konfererar, ring gärna innan så vi vet att ni kommer. Ibland är platserna begränsade då vi har fullt på hotellet, men vi försöker alltid lösa det på bästa sätt. Lunchbuffén kostar då 245 kr. Det går också bra att köpa bara soppa och salladsbuffé för 145 kr.

Lunch - vardagar kl. 11.30-13.30, lördagar kl. 12.30-14.00, söndagar 13.00-15.00

Se våra öppettider här.