Hotellbageriet

Här produceras allt bröd till våra gäster inklusive den berömda Högbolimpan. Ett recept som skapades av Jennie år 2004. Det är vi tacksamma för. Vi startar ugnarna vid 05.30 för att få ut frukosten och de stängs i regel inte förräns kvällskiftet går hem runt 23.00. Då har det hunnits bakas en hel del och inte bara matbröd utan också allt som är sött och gott till vår fikabuffé. Bageriet är nämligen granne med konditoriet och chokladeriet. Uppskattad plats att utnyttja sina sista minuter på rasten.

 

Hotellbagarna

Det är vi som blandar mjölet från Teve Kvarn med vasslen från ysteriet och salt till bröd för alla våra gäster. Känslan när degen är färdigknådad. Responsen hos den färdigjästa bullen . Doften av den lätt brända skorpan. Knastret från de nyuttagna bröden.. Våra sinnen är ständigt utsatta för sensationer. Kan man bli annat än så här glad!