Mer om Made in Högbo

Historien om hållbar godhet. Allt ätbart du köper i gårdsbutiken och mycket av de råvaror som används i restaurangen har sitt ursprung från Högbo Bruk.

Stefan Johansson är krögaren, restaurangchefen och kocken som ligger bakom Högbo Brukshotells helhjärtade satsning på närproducerade råvaror. Här får du chansen att höra mer om satsningen, där Stefan själv berättar om vikten av finslipade kockar och mögelkunniga ysterskor, från gammeldags mjölnare och burmesiska trädgårdsmästare till att utveckla högklassiska närodlade produkter som serveras i vår restaurang.

Välj mellan två smakfulla aktiviteter, en kortare och en längre:

Made in Högbo - Vad är det?

Här berättar Stefan Johansson om det vi kallar Made in Högbo - vad vi gör, hur vi gör det och varför vi gör det. Presentationen genomförs i konferenslokalen eller restaurangen, beroende på gruppens storlek.

Aktiviteten tar ca 45-60 minuter och funkar bra för grupper på 2-200 personer, pris 2500 kr exkl moms.

Liten rundvandring och presentation av Made in Högbo

Föreläsning i konferenslokal först och sedan visning av växthuset och ytterligare en station som är mest i drift just då. Kan vara grishagen, ysteriet, frilanden, vaktlar, ankor, charkuteri beroende på säsong.

Aktiviteten tar ca 2 timmar och passar för 2-50 personer (kläder efter väder), pris 4000 kr exkl moms.