Nyheter

Skrivet av Karin Södergren

Rock n’ roll on tour 2015

Tre folkkära rockartister i samma turnébuss. Nanne Grönvall, Brolle och The Boppers kommer till Högbo i sommar.

Skrivet av Karin Södergren

Träningshelg med Kajsa Bergqvist

Kända profiler leder Countryside Hotels nya weekendkoncept. Nå dina träningsmål med Kajsa Bergqvist, träningshelg här i Högbo 4-6 september.

Skrivet av Karin Södergren

Diggiloo till Högbo 14 augusti

Sveriges största sommarturné kommer till Högbo bruk. En konsert med de skönaste artisterna, bästa musikerna och grymmaste dansarna.

Skrivet av Karin Södergren

Vad tycker du är snyggast?

Nu har det blivit dags att beställa lite cykelkläder och vi har svårt att bestämma oss för vilken färg vi gillar mest. Vad tycker du?

Skrivet av Karin Södergren

Fatbike-SM i Högbo 14 februari

Lördag den 14 februari arrangeras för första gången ett inofficiellt Fatbike-SM här i Högbo. Snöläget är riktigt bra och banan pistas med skoter, det ser ut att bli kanonbra förhållanden till tävlingen.

Bryan Adams turné
Skrivet av Karin Södergren

Bryan Adams gör sin enda Sverigespelning i Sandviken

Bryan Adams kommer till Sverige under sin världsturné som firar hans 30-års jubileum av det storsäljande albumet Reckless. Sverigespelningen blir den 21 mars på Göransson Arena i Sandviken.

Skrivet av Karin Södergren

Alla måltider nu i Nya Herrgården

Vi fortsätter att utveckla vår verksamhet och just nu bygger vi om hotellets restaurang och kök. Det blir ett helt nytt utseende, med öppet kök och modern spännande inredning. I maj kommer du se resultatet. Under januari till april serveras därför alla våra måltider i fina Nya Herrgården här på Högbo Bruk.

Sida 1 av 3123